Het geheime seks dagboek van een kamermeisje

sex verhaalLief dagboek, vandaag was het een wel heel erg bijzondere dag. Ik was de kamers netjes aan het schoonmaken, zoals ik dat altijd doe, Het is nou eenmaal mijn werk als kamermeisje. Ik was druk bezig en er was geen enkele reden voor mij om te denken dat er iemand op de kamer aanwezig zou zijn. Er hing geen do not disturb bordje, helemaal niets. Dus ik stond voorover gebukt bij het bed en ineens kwam er iemand uit de badkamer. Ik kon nog niet eens recht overeind komen of de compleet naakte man greep mijn billen en sloeg er even op. Ik schrok wel, maar vond het gek genoeg ook heel erg opwindend.

Toen zei de man, als uit het niets, dat ik een hele leuke fooi kon krijgen, als hij mij mocht neuken, precies zoals ik daar stond. Nu was het aan mij. Bleef ik zo staan, dan mocht hij mij pakken en stond ik op en ging ik weg, dan wist hij uiteraard genoeg. EN, lief dagboek, ik bleef gewoon staan. Ik tilde zelfs mijn jurkje een beetje omhoog. Het enige wat de man, die inmiddels al een stijve had gekregen, hoefde te doen, was mijn slipje opzij of naar beneden trekken om mij vervolgens te neuken. En inderdaad, mijn onderbroekje werd opzij geschoven. Ik voelde zijn vingers tussen mijn schaamlippen gaan en hij maakte mij zo geweldig nat, ik kon zo op zijn vingers klaarkomen, maar dat wilde ik natuurlijk niet. Ik wilde gewoon dat hij mij ging neuken, dat was mij nog nooit eerder op mijn werk gebeurd en ik wilde het stiekem altijd. Hij greep zijn lul en stak deze zo diep in mijn kutje dat ik naar adem moest happen.

Hij neukte mij op een dusdanige manier dat ik helemaal gek werd. Hij wist mij op plekken te raken die ik niet eens kende, en ik genoot met volle teugen van dat zalige gevoel in mijn poesje. Met diepe stoten nam hij mij en ik voelde dat ik klaar ging komen, ook doordat ik met mijn klitje aan het spelen was natuurlijk. Ik kwam dus op zijn neukende lul klaar en daarna kwam hij ook. Maar niet in mij, de man trok zijn lul uit mijn kutje en wilde dat ik voor hem op het matras van het bed ging zitten. Daar zat ik, wachtend op zijn zaad op mijn uitgestoken tong, terwijl hij zich aftrok. Wonderbaarlijk genoeg wist hij al zijn zaad op mijn tong en in mijn mond te schieten. Ik moest wel even wennen aan de smaak van zijn sperma, maar slikte het op zijn verzoek door.

En zo, lief dagboek, heb ik een tip van 200 euro van de goede hotelgast gekregen. Ik hoop dat ik nog veel meer van dat soort dagen mee ga maken, niet om het geld, maar omdat ik het zo ontzettend geil vind om door de gasten genomen te worden. Dat is, zoals jij wel weet, een echte fantasie van mij en de enige echte reden waarom ik werkzaam ben als kamermeisje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *