Mijn verboden avontuurtje met mijn buurvrouw

sex met buurvrouwIk was al een hele tijd geil op mijn buurvrouw, die gewoon getrouwd is en kinderen heeft. Maar we zijn al een hele tijd naar elkaar aan het kijken en zij heeft net als mij een bepaalde blik in haar ogen. Dus op een gegeven moment besloot ik om aan mijn verboden avontuurtje met mijn buurvrouw te beginnen.

Ik wist dat de kinderen op school waren en haar man aan het werk was, dus ik besloot aan te bellen en haar gewoon te vertellen dat ik haar heel erg lekker vond. Toen ik daar zo voor de deur stond en het haar in haar gezicht had gezegd, keek ze achter mij of er ook mensen liepen. Toen dit niet het geval bleek, greep de geile blondine mijn handen en legde deze op haar borsten. “Kom binnen en neuk me, alsjeblieft!” , zo klonk het smekend en verlangend. Ik bedacht mij geen second en ging naar binnen, trok de deur achter mij dicht en liep met haar de huiskamer in, waar de buurvrouw alle gordijnen dicht ging doen mijn broek los begon te maken. haar jurk trok ze over haar hoofd uit, haar ondergoed vloog een hoek in en ze dook op haar knieën, nam mijn lul in haar handen en begon mij met veel speeksel en veel overgave diep en hard af te zuigen.

Daarna dook het sletje van een buurvrouw op de bank en wilde ze dat ik op haar kroop. Ook hierbij bedacht ik mij geen seconde en ik dook op haar, stuurde mijn natte lul tussen haar schaamlippen en begon de buurvrouw diep en hard te neuken, terwijl we elkaar strak in de ogen aankeken. Ik tilde haar op, zette haar handen op de rugleuning van de bank en zat achter haar, naaide haar zo fijn achterlangs, tot ze samen met mij klaar ging komen. Ik spoot haar zalige poesje helemaal vol. Misschien niet slim, zonder condoom, maar gelukkig had dat verder geen gevolgen.
We moesten snel zijn, de kinderen moest ze kort daarna ophalen. Sinds die dag kom ik regelmatig bij haar en zij bij mij en neuken we op de meest vurige manieren met elkaar. Het is dan weliswaar een stiekem avontuurtje met mijn buurvrouw wat niet echt netjes is, maar ik had het ook voor geen goud willen missen. En heel eerlijk denk ik mijn lekkere buurvrouwtje ook niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *