Van webcamsex naar live seks: hoe ik een camgirl in bed kreeg

webcam live sexEerst was ik op een live webcam sex site aan het zoeken naar een mooie meid en toen ik er eentje gevonden had, stond er in haar omschrijving dat wanneer ze een pik zou zien die groot genoeg was, ze echt met die man af zou willen spreken. Natuurlijk dacht ik bij mijzelf dat ze gewoon zoveel mogelijk lullen wilde bekijken, maar ach, ik besloot het een poging te wagen. Het was vrij druk in de chatroom, dus ik besloot haar privé te nemen. Daar raakten we lekker aan de klets en natuurlijk liet ze mij haar geweldige mooie lichaam zien en speelde ze met al haar sextoys, wat mij natuurlijk bijzonder geil maakte.

Uiteindelijk besloot ik om ook mijn cam aan te zetten. Ik vertelde haar dat ik echt live seks met haar wilde hebben en niet ia het scherm en dat ik daarom mijn lul aan haar zou laten zien. Lippen likkend zat ze te wachten en toen ik haar mijn enorm harde leuter liet zien, zag ik haar mond openvallen! Ze bleef kijken en speelde met haar borsten, tot er een glimlach op haar lippen verscheen en ze mij haar adresgegevens gaf! “Als je morgen om 14:00 uur hier bent, dan mag je met mij neuken!” Dat is eens iets anders dan webcamsex thuis.

Ik wist niet zeker wat te doen, maar besloot dat ik ook niets te verliezen had en ging de volgende dag met de auto haar kant op. En ja hoor, ze deed de deur open en trok mij meteen naar binnen, trok de broek van mijn kont en begon met mijn lul te spelen. Ze had er duidelijk zin in. De oproep was dus niet zomaar iets, ze was gewoon geil en was gek op enorme pikken, zoals mijn 23 centimeter. We hebben heerlijk liggen neuken die dag en daarna heb ik haar ook mijn adres gegeven. We hebben nog niet weer afgesproken, maar ik vind het prima zoals het nu is. Iedere keer als ik in haar live seks chatroom kom, krijg ik en ondeugend privé berichtje, dus wat dat aangaat zit het denk ik wel goed.

Misschien dat we nog eens af gaan spreken, dat zal ik allemaal wel zien, ik heb haar in ieder geval echte live seks kunnen geven, iets wat de meeste mannen die naar haar show kijken niet kunnen zeggen. Dat hoop ik in ieder geval. Maar is het niet zo, dan is het natuurlijk ook wel te begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *