Vrouwen versieren met complimenten

vrouwen datingVrouwen houden van complimenten maar wie nu niet? Iedereen houdt ervan om een welgemeen compliment te krijgen. Een compliment voor een vrouw moet altijd eerlijk en vanuit het hart komen. Vrouwen merken het snel als een compliment willekeurig gegeven wordt om haar te vleien. Gebruik de situatie en geef een compliment dat alleen bij die situatie past. Maak het persoonlijk en gemeend en absoluut geen compliment dat tegen iedere vrouw gezegd kan worden. Unieke complimenten hebben het meeste succes maar het moment is nog belangrijker. Gebruik je gezonde verstand om te bepalen wat een goed moment is. Zodra je ervaring opdoet door complimenten te geven wordt het steeds makkelijker om vrouwen te vleien en te versieren.

Uiterlijk

Het uiterlijk is één van de makkelijkste onderwerpen waar je een compliment voor kunt geven. Het is echter ook één van de onderwerpen die het meest misbruikt wordt. Wees voorzichtig als je een compliment geeft over het uiterlijk zodat het niet overkomt als een niet zo gemeend compliment. Dit is bijvoorbeeld het geval als ze aangekomen is en je een compliment geeft over hoe slank ze is. Complimenten over een nieuwe haarstijl, kledingstukken of andere accessoires werken goed en worden vaak gewaardeerd.

Werk en inzet

Als de vrouw een actief leven heeft met een drukke baan dan zijn er veel mogelijkheden om complimenten te geven. Vertel haar dat je het goed van haar vindt hoe ze problemen oplost, taken efficiënt uitvoert of hoe snel ze iets doet. Als ze bijvoorbeeld lekker gekookt heeft laat het dan ook duidelijk merken. Dit zorgt ervoor dat ze zich gewaardeerd en geliefd voelt. Als de vrouw iets voor je doet dan kun je niet nalaten om een compliment te geven. Laat haar weten dat je het waardeert wat ze voor je doet. Alleen het gegeven dat iemand haar vertelt hoezeer het gewaardeerd wordt wat ze doet is vaak al voldoende om haar dat speciale gevoel te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *